Binnenzonwering 2017-03-20T21:00:50+01:00

Binnenzonwering

Al vele jaren leveren wij een compleet assortiment binnenzonwering. Voor elke situatie leveren wij het juiste product. Bij ons heeft u altijd maatwerk, zodat uw raamdecoratie exact past op de manier zoals u het wilt hebben.

Horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezieën van HUBO bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 50 en 70 mm. Naast een uitgebreide aluminium collectie zijn er ook de houten horizontale jaloezieën, die met hun ‘naturel’ look een warme sfeer creëren.

Horizontale-jaloezie-Hubo-Seure

Plisségordijnen

De Plisségordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling De Duette® shade heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. In de Duette® shade lopen de spandraden onzichtbaar door de stof.
De Plissé & Duette® zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Zo is er de populaire top-down uitvoering waardoor u een optimale balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen. Met een “Day en Night” plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren.

Multishade

Door de opvallende aanblik is de markies een aanwinst voor uw woning. De markies kan uitgevoerd worden in natuurlijk hout of in onderhoudsarm aluminium. Bekleed met een prachtig unistof of streepdessin heeft u de ideale traditionele zonwering aan huis.

Rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van HUBO is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden.

Montageservice

Onze montageservice komt graag uw binnenzonwering in meten en desgewenst op professionele wijze monteren.