Horren 2017-03-20T21:00:50+01:00

Horren

Als het mooie zomer weer los barst willen we graag onze deuren en ramen open zetten om de frisse lucht door ons huis te laten stromen. Helaas vinden de insecten het ook behaaglijk in onze woning. Wij leveren een compleet assortiment kwaliteit horproducten om uw huis insectenvrij te houden. Ons uitgebreide horassortiment is verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en materialen.

Plissé hordeur

Een hordeur die slecht functioneert bied meer ergernis dan gemak. Met de revolutionaire plissé hordeur hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Het horgaas rolt niet op maar vouwt op. De treklijst blijft in elke gewenste stand staan klapt niet vanzelf terug. Een sluiting in de vorm van een magneet of klik is hierdoor overbodig. Daardoor is het ook mogelijk om 2 deuren tegen elkaar te laten sluiten als oplossing voor de dubbele tuindeur of schuifpui.

plisse-hordeur-Hubo-Seure

Raamhorren

Raamhorren zijn er in diverse uitvoeringen, zowel inzethorren voor kiepkantelramen, rolhorren in diverse uitvoeringen als plisséhorren. In onze winkel laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Montageservice

Onze montageservice komt graag uw horren in meten en desgewenst op professionele wijze monteren.