Deuren 2017-03-20T21:00:50+01:00

Binnen & buitendeuren

Pas uw interieur of uw uitstraling en uw exterieur eenvoudig aan door het plaatsen van een nieuwe binnen of buiten deur.
In combinatie met een fraaie glasdesign en beslag past u de deur geheel aan, aan uw eigen stijl.

Binnendeuren

Elk huis is anders, elke woonomgeving is anders, elke smaak is anders. Om aan al deze verschillende wensen tegemoet te komen leveren wij een ruim assortiment deuren. Variƫrend van board deuren, Finse stijldeuren en massief grenen deuren tot aan de stijlvolle whiteline deuren toe. Door gebruik te maken van de diverse glassets en deurlijsten kunt u uw interieur een geheel eigen gezicht geven. Hubo voert een eigen merk onder de naam 2Adore. Dit merk komt bij een vooraanstaand Nederlandse deurenfabrikant vandaan, welke deuren levert van zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

binnendeur-Hubo-Seure

Buitendeuren

Hubo levert buitendeuren gefabriceerd van merbau of een hardhoutmix. Desgewenst, in de voorlak, afgelakt, bewerkingen etc. U vind in ons assortiment deuren gevarieerd van extreem strak tot rustieke designs. Ook diverse glassoorten en beslag zijn leverbaar.

Deur aanschaffen?

In onze winkel laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van een aantal showdeuren en de nodige documentatie kunnen wij u helpen met de keuze voor uw nieuwe deur.

Deur laten plaatsen

Indien u handig bent of een handige kennis heeft kunt u de deur zelf plaatsen. Als u twijfelt en beslist om deze lastige klus uit te besteden, kunt u prima bij ons terecht onze montageservice is ervaren in het plaatsen van deuren. Tevens kan onze monteur ook uw huis kritisch bekijken en een advies uitbrengen hoe u uw woning kan voorzien van inbraakwerende maatregelen.