Schuifdeurkasten 2017-03-20T21:00:50+01:00

Schuifdeurkasten

Ontspannen genieten in eigen huis. Een wereld waar u volledig tot rust komt maar waar ook plaats is om u lekker uit te leven. Dè ideale omgeving om inspiratie op te doen en plannen te maken voor uw inrichting, uw toekomst, uw leven. Dit vind u bij ons.

Schuifdeuren op maat

De horizontale jaloezieën van HUBO bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 50 en 70 mm. Naast een uitgebreide aluminium collectie zijn er ook de houten horizontale jaloezieën, die met hun ‘naturel’ look een warme sfeer creëren.

Raffito-schuifdeur-loft-blank-staal-Hubo-Seure
Raffito-kast-interieur-hoek-antraciet-Hubo-Seure

Kastinterieur

De Raffito kastinterieurs zijn zeer eenvoudig te monteren. Voor beide systemen (schuifdeuren en interieur) wordt een duidelijke montagehandleiding met de kast meegeleverd. Achterwanden worden, indien u hiervoor kiest, op maat meegeleverd en zijn met de bijbehorende profielen ook eenvoudig te bevestigen. Ook de overige opties en accessoires zijn simpel toe te voegen aan uw kastinterieur. Bij de diverse accessoires worden de duidelijke montagehandleidingen uiteraard meegeleverd. Indien u deze klus liever uit handen geeft, kan onze montagedienst deze vakkundig voor u plaatsen.

Twist kast

De tijdloze Twist kast met draaideuren is een mooi alternatief voor een kast met schuifdeuren. De draaideuren worden direct bevestigd op het kastinterieur. Met deze oplossing kunt u uw opbergruimte volledig benutten. Van muur tot muur en vloer tot plafond.

Kastendesigner

Met de onderstaande link kunt u uw eigen kast ontwerpen en opslaan.

Klik hier voor de kastendesigner