Doe-het-zelf 2017-03-20T21:00:50+01:00

Doe-het-zelf assortiment

Hubo levert een compleet assortiment Doe het zelf producten. Onze medewerkers hebben de nodige vakkennis paraat. Al onze medewerkers hebben hun eigen specialiteit zodat er altijd een medewerker is die u daadwerkelijk van de juiste adviezen kan voorzien. Een greep uit ons assortiment: Verf, verfgereedschappen, ijzerwaren, elektramaterialen, sanitaire aansluitingsmaterialen, deurbeslag, hout en plaatmaterialen, lijmen en kitten, elektrische machines met toebehoren, bevestigingsmaterialen, pvc afvoermaterialen, sleutel machine, etc, etc.

Verf

Wij leveren een compleet assortiment verf voor binnen en buiten. Met onze twee mengmachines kunnen wij alle kleuren voor u maken. De volgende merken staan voor u klaar:

Koopmans en Drenth

Deze twee merken uit het noorden van het land bieden u vele producten voor vele toepassingen. Koopmans perkoleum is een product dat zich al jaren bewezen heeft voor uw buitenwerk. Op traditionele wijze gemaakt met een toevoeging van lijnolie uitermate geschikt voor naaldhout. Verder heeft Koopmans SB garant, zijdeglans, hoogglans, PU lak, diverse grondverven etc. etc. Bovendien heeft Koopmans een prachtige lijn muurverf die van hoge kwaliteit is en bovendien zeer concurrerend geprijsd is. Drenth is de professionele tak van Koopmans en levert producten van zeer hoogwaardige professionele kwaliteit.

Verder leveren wij verf van Karakter, Histor, Sigma, Hamerite, Rambo, Touwen/Tenco.

plaatmateriaal-Hubo-Seure

Hout en plaat materialen

Wij leveren hout en plaatmaterialen in vele soorten en maten. In tegenstelling tot de grote bouwmarkten verkopen wij de plaatmaterialen per stukje. Omdat wij beschikken over een zagerij met de nodige machines kunnen wij uw hout zagen en bewerken op die manier zoals u het wilt.